Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Zie hoe alles hier verandert

Couverture du livre « Zie hoe alles hier verandert » de Gerard Dekker aux éditions Vbk Media
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

In 'Zie hoe alles hier verandert' onderzoekt Gerard Dekker hoe de orthodox-gereformeerde kerken zich op dit moment ontwikkelen. Hoe gaan zij om met kerkverlating en secularisatie? En zijn deze kerken in staat om hun positie en betekenis in deze tijd te behouden? Is er een toekomst voor de... Voir plus

In 'Zie hoe alles hier verandert' onderzoekt Gerard Dekker hoe de orthodox-gereformeerde kerken zich op dit moment ontwikkelen. Hoe gaan zij om met kerkverlating en secularisatie? En zijn deze kerken in staat om hun positie en betekenis in deze tijd te behouden? Is er een toekomst voor de Gereformeerde kerken vrijgemaakt, de Nederlands-Gereformeerde kerken en de Christelijke Gereformeerde kerken? Deze kerken hebben zich lang tegen alle ontwikkelingen in de cultuur verzet, maar op dit moment is het geloofsleven van de gereformeerden in de orthodoxe en bevindelijke groeperingen grondig aan het veranderen. In dit boek worden die veranderingen uitgebreid beschreven en geanalyseerd. Hoe ziet de toekomst van de gereformeerden eruit?

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.