Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Untamed spirits : Horses from around the world

Couverture du livre « Untamed spirits : Horses from around the world » de Drew Doggett aux éditions Teneues Verlag
Résumé:

Voor veel mensen behoren paarden tot de meest fascinerende wezens op aarde. Hun gratie, kracht en schoonheid zijn terug te zien in hun verschijning. Het vastleggen van deze elegantie en gratie vereist een speciaal gevoel voor deze gevoelige wezens, dat Drew Doggett, een van 's werelds bekendste... Voir plus

Voor veel mensen behoren paarden tot de meest fascinerende wezens op aarde. Hun gratie, kracht en schoonheid zijn terug te zien in hun verschijning. Het vastleggen van deze elegantie en gratie vereist een speciaal gevoel voor deze gevoelige wezens, dat Drew Doggett, een van 's werelds bekendste paardenfotografen, duidelijk bezit. Nu kunnen voor het eerst de mooiste foto's van de bekroonde kunstenaar bewonderd worden in het hoogwaardige koffietafelboek "Untamed Spirits: Horses from around the World".

De indrukwekkende portfolio omvat foto's van wilde paarden in de Camargue, Sable Island en IJsland. Doggett, die door kenners wordt beschouwd als een van de meest opmerkelijke paardenfotografen, onderscheidt zich niet alleen van andere gepubliceerde paardenboeken met zijn meeslepende foto's van paarden in het wild. Vreedzaam esthetische afbeeldingen van topklasse fokdieren, dressuur, jacht- en polopaarden sieren ook het rijk geïllustreerde boek.

Drew Doggett neemt zijn lezers bij de hand en leidt hen door de fascinerende en opwindende wereld van paarden. Zijn op mode geïnspireerde lens opent de kijker voor een geheel nieuwe ervaring van fijne dierenfotografie vanuit een artistiek perspectief.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.