Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Storm

Couverture du livre « Storm » de Nick Garlick aux éditions Vbk Media
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

'Storm' van Nick Garlick is een ontroerend verhaal voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar over een jongen en een paard. Het doet denken aan de boeken van Jan Terlouw en aan klassiekers als 'Pietje Bell', 'Dik Trom' en 'Kruimeltje'. Flip moet naar het eiland Mossum, een fictief Nederlands... Voir plus

'Storm' van Nick Garlick is een ontroerend verhaal voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar over een jongen en een paard. Het doet denken aan de boeken van Jan Terlouw en aan klassiekers als 'Pietje Bell', 'Dik Trom' en 'Kruimeltje'. Flip moet naar het eiland Mossum, een fictief Nederlands waddeneiland, verhuizen omdat zijn vader overleden is. Daar redt hij tijdens een zware storm een paard, en ze worden goede vrienden. Maar het wilde paard heet niet voor niets Storm en zorgt voor veel problemen. Mag Flip het paard houden of zullen ze afscheid moeten nemen?

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.