Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Boxy's (E-boek - ePub-formaat)

Couverture du livre « Boxy's (E-boek - ePub-formaat) » de Stefan Boxy aux éditions Terra - Lannoo, Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

De Boxy's geven hun topgerechten en inspiratie prijs Topchefs Kristof en Stefan Boxy zijn al jaren bekend voor hun excellente traiteurdienst, maar het zijn ook fervente kunstminnaars. In de tweedelige reeks schotelen ze telkens een 40-tal heerlijke gerechten voor, maar laten ze je ook... Voir plus

De Boxy's geven hun topgerechten en inspiratie prijs Topchefs Kristof en Stefan Boxy zijn al jaren bekend voor hun excellente traiteurdienst, maar het zijn ook fervente kunstminnaars. In de tweedelige reeks schotelen ze telkens een 40-tal heerlijke gerechten voor, maar laten ze je ook kennismaken met alles wat hen inspireert: de inrichting van de Four Seasons in New York, het kookatelier in hun tuin van Maarten Van Severen, quotes van geliefde kunstenaars, maar bijvoorbeeld ook een winters zeelandschap... In het eerste boek Boxy's staan de intieme momenten van de winter en de lente centraal. Het tweede boek wordt een warm zomer/herfstboek.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.