Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Beyond borders

Couverture du livre « Beyond borders » de Ajit Shetty aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Het inspirerende verhaal van Ajit Shetty, topman van Janssen Pharmaceutica <a href='http://www.e-boek.org/store/beyond-borders-p-195921.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Het inspirerende verhaal van Ajit Shetty, topman van Janssen Pharmaceutica <a href='http://www.e-boek.org/store/beyond-borders-p-195921.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/beyond-borders/id515973493?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Over leven, werk en motivatie van een van de meest charismatische managers die België ooit gekend heeft. Over hoe Dr. Shetty als jonge Indiër naar Engeland en de VS trok en hoe hij een van de grootste managers van een Belgisch topbedrijf en een Amerikaanse multinational werd. Over de noodzaak van een 'prepared mind', over het belang van te geloven in mensen, over hoe je altijd hoog moet mikken in het leven en over zijn speciale 'roadshowaanpak'. Een boeiend levensverhaal en managementboek in één.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.