Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

De anatomie van Nederland

Couverture du livre « De anatomie van Nederland » de Eric Vrijsen aux éditions Reed Business
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

ANATOMIE VAN DE MACHT Wie bestieren Nederland eigenlijk en hoe oefenen ze hun invloed uit? Journalist Eric Vrijsen heeft decennialang ervaring op het Binnenhof. Voor dit boek ging hij apart op onderzoek uit om zestien machtscircuits van binnenuit te beschrijven en zo hun invloed bloot te... Voir plus

ANATOMIE VAN DE MACHT Wie bestieren Nederland eigenlijk en hoe oefenen ze hun invloed uit? Journalist Eric Vrijsen heeft decennialang ervaring op het Binnenhof. Voor dit boek ging hij apart op onderzoek uit om zestien machtscircuits van binnenuit te beschrijven en zo hun invloed bloot te leggen. Van de Koning tot de geheime diensten, en van de Tweede Kamer tot de opiniepeilers. Vrijsen, die politicologie studeerde in Nijmegen en Leiden en uitstekend geïnformeerde bronnen heeft, legt Nederland op de snijtafel. Hij laat zien wat zich afspeelt achter de schermen van de macht.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.