Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Sjakie en de chocoladefabriek

Couverture du livre « Sjakie en de chocoladefabriek » de Roald Dahl aux éditions Vbk Media
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Sjakie en de chocoladefabriek is een van de populairste kinderboeken van meesterverteller Roald Dahl. Deze klassieker gaat over Sjakie Stevens, die een Gouden Toegangskaart vindt in een reep chocola. Daarmee gaat Sjakies diepste wens in vervulling: hij krijgt een rondleiding door de... Voir plus

Sjakie en de chocoladefabriek is een van de populairste kinderboeken van meesterverteller Roald Dahl. Deze klassieker gaat over Sjakie Stevens, die een Gouden Toegangskaart vindt in een reep chocola. Daarmee gaat Sjakies diepste wens in vervulling: hij krijgt een rondleiding door de geheimzinnige chocoladefabriek van meneer Willie Wonka. Een heerlijk bezoek, maar in de fabriek schuilen ook grote gevaren. Sjakie en de chocoladefabriek is prachtig geïllustreerd door sir Quentin Blake, de vaste illustrator van Roald Dahl. Charly and the Chocolate Factory werd meermaals verfilmd.

Donner votre avis