Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Witte warmte

Couverture du livre « Witte warmte » de Dimitri Casteleyn aux éditions Wpg Uitgevers Be - Algemeen
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

'Witte warmte' is de nieuwe roman van Dimitri Casteleyn. Een spannend verhaal over de vertroebelde relatie tussen een vader en een dochter die één ding gemeenschappelijk hebben: hun passionele zoektocht naar vrijheid. Victor Sluis is een bevlogen professor aan de Katholieke Universiteit... Voir plus

'Witte warmte' is de nieuwe roman van Dimitri Casteleyn. Een spannend verhaal over de vertroebelde relatie tussen een vader en een dochter die één ding gemeenschappelijk hebben: hun passionele zoektocht naar vrijheid. Victor Sluis is een bevlogen professor aan de Katholieke Universiteit Leuven. Een hoogst intellectuele en beredeneerde man die de stap zet naar het ondernemerschap en zijn kans schoon ziet om snel rijk te worden. Zijn dochter Eline groeide op als enig kind en ontdekt pas hoe geïsoleerd haar opvoeding was wanneer ze voor het eerst op kot gaat. Terwijl een eerste liefde Eline dichter bij het echte leven brengt, maakt haar vader een keuze die hun toekomst voorgoed verandert. 'Witte warmte' is een tragische pageturner over de maakbaarheid van het leven, over de hunkering naar vrijheid, over de zoektocht naar warmte en over keuzes die een gezin voor altijd veranderen.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.