Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

El mateix dilluns

Couverture du livre « El mateix dilluns » de Albert Roquer Grau aux éditions Trabucaire
  • Date de parution :
  • Editeur : Trabucaire
  • EAN : 9782849740309
  • Série : (-)
  • Support : Papier
Résumé:

el mateix dilluns és une narracio formada per cinc capftols.
cada part es titula dilluns, i sempre comença de la mateixa mariera. la novel-la és narrada en terrera persona, i et joc habitual entre la opinio personal del narrador -un servidor- i et protagoniste, en poe, és constant. el mateix... Voir plus

el mateix dilluns és une narracio formada per cinc capftols.
cada part es titula dilluns, i sempre comença de la mateixa mariera. la novel-la és narrada en terrera persona, i et joc habitual entre la opinio personal del narrador -un servidor- i et protagoniste, en poe, és constant. el mateix dilluns no és tes rués que un simple die, un dilluns, de la vida d'en poe. en poe és un noi de vint-i-dos anys que estudia a la universitat i es planteja la vida com un lot compacte i de vegades confus, igual que qualsevol noi de la seva edat.
en el mateix dilluns es montra une informacio bastant repetitiva de contingut, pero explicada de cinc formes i en contextos diferents. es une idèntica posada en escena on et protagoniste viu de cinc maneres, un mateix dilluns de la seva vida. cada part de la novel-la fa incfs en temes que preocupen o rodegen a la vida d'en poe, i amb un llenguatge simpliste i planer, s'intenta donar èmfasi als estats d'anims del protagonista.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.