Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Yoga voor meisjes

Couverture du livre « Yoga voor meisjes » de Maja Miklic aux éditions Mayaco
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Dit boek is een verzameling van yogahoudingen en verhalen over yogaonderwerpen. De basiskennis van yoga wordt goed uitgelegd. De yogahoudingen zijn vernoemd naar dieren en dat spreekt tot de verbeelding. Het boek is bedoeld voor meisjes tussen de 6-12 jaar. Yoga voor meisjes is speels, leuk en... Voir plus

Dit boek is een verzameling van yogahoudingen en verhalen over yogaonderwerpen. De basiskennis van yoga wordt goed uitgelegd. De yogahoudingen zijn vernoemd naar dieren en dat spreekt tot de verbeelding. Het boek is bedoeld voor meisjes tussen de 6-12 jaar. Yoga voor meisjes is speels, leuk en vol fantasie. Yoga kan ze helpen het zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld te ontwikkelen. Doordat ze met de aandacht naar binnen gaan, leren ze meer naar hun intuïtie te luisteren. Dat helpt ze om de juiste beslissingen te nemen wanneer dat nodig is.

Donner votre avis