Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Wiet Waterlanders en Sint-Preventia in de gloria

Couverture du livre « Wiet Waterlanders en Sint-Preventia in de gloria » de Tijsmans Mark aux éditions Pelckmans
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Wiet Waterlanders woont nog steeds met zijn mama in Gandamme, en zit in de zesde klas van het Sint Preventiacollege. Na de paasvakantie hebben ze plots een andere meester! STOP STOP STOP !!! Na de paasvakantie? Dat is vier maanden later dan het einde van boek twee. Wat is er ondertussen dan... Voir plus

Wiet Waterlanders woont nog steeds met zijn mama in Gandamme, en zit in de zesde klas van het Sint Preventiacollege. Na de paasvakantie hebben ze plots een andere meester! STOP STOP STOP !!! Na de paasvakantie? Dat is vier maanden later dan het einde van boek twee. Wat is er ondertussen dan gebeurd? Op het kasteel van de barones wordt ingebroken, maar niks gestolen. De oude vrouw belandt zwaar toegetakeld in het hospitaal, maar Wiet, Indigo en Ophelia zien haar twee dagen later zonder één enkel schrammetje door de stad wandelen! STOP STOP STOP !!! Wiet was toch ontvoerd? Door wie? En hoe is hij weer vrij gekomen? En waarom maakt Wiet daar zo vaak ruzie over met zijn mama. Als de kinderen op bosklassen gaan komt het hele verhaal in een stroomversnelling, en passen bijna alle stukken van de puzzel plots in elkaar. Het vierde lid van de Caroluscode verschijnt onverwacht en blijkt niet alleen te zijn. Hij maakt deel uit van een mysterieuze groep, op zoek naar een groot geheim van honderden jaren oud. Helaas zijn alle leden van de groep ontmaskerd door de vijand. Daarom verlangen ze van Wiet, Indigo en Ophelia dat zij het laatste puzzelstuk op zijn plaats leggen. Of beter gezegd het stiekem van die plaats weghalen! STOP STOP STOP !!! Sint Preventia in de titel van het boek en er dan met geen woord over reppen in de korte inhoud! We gaan toch wel te weten komen wie ze nu eigenlijk was?

Donner votre avis