Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Wie zorgt voor Gilad?

Couverture du livre « Wie zorgt voor Gilad? » de Corine Boone-Bruggink aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Voor wie moet ik zorgen? Het verhaal in dit prentenboek geeft antwoord op deze vraag. Het lijkt op een gelijkenis die Jezus eens vertelde aan een wetgeleerde. Gilad ligt zwaargewond aan de kant van de weg. Hij wacht op hulp, maar de weg tussen Jeruzalem en Jericho is leeg en stil. Gelukkig,... Voir plus

Voor wie moet ik zorgen? Het verhaal in dit prentenboek geeft antwoord op deze vraag. Het lijkt op een gelijkenis die Jezus eens vertelde aan een wetgeleerde. Gilad ligt zwaargewond aan de kant van de weg. Hij wacht op hulp, maar de weg tussen Jeruzalem en Jericho is leeg en stil. Gelukkig, na een tijdje komt er een priester langs. Die zal hem vast helpen! Maar nee, de priester loopt voorbij. Ook de Leviet doet of hij niets ziet. Is er dan niemand die Gilad wil helpen? Leeftijd: vanaf 4 jaar, om zelf te lezen vanaf 6 jaar. In samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.