Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Verre vader

Couverture du livre « Verre vader » de Jos Van Kan aux éditions Nieuw Amsterdam
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Sep, die zijn laatste levensjaren doorbrengt in Cambodja, moet een beslissing nemen die alles op scherp zet: zijn bestaan in Battambang, zijn band met de mensen die hij er heeft leren kennen, zijn herinneringen aan Nederland. De inktzwarte geschiedenis van Cambodja staat in Verre vader naast... Voir plus

Sep, die zijn laatste levensjaren doorbrengt in Cambodja, moet een beslissing nemen die alles op scherp zet: zijn bestaan in Battambang, zijn band met de mensen die hij er heeft leren kennen, zijn herinneringen aan Nederland. De inktzwarte geschiedenis van Cambodja staat in Verre vader naast een persoonlijk Nederlands verhaal. Dat van een vader die zijn zoon is kwijtgeraakt en niet weet hoe hij daar mee moet leren leven. Verre vader is een indringende, fijnzinnige roman over het nemen van verantwoordelijkheid, over berusting en opstandigheid.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.