Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Vergroot je zelfvertrouwen

Couverture du livre « Vergroot je zelfvertrouwen » de Robert Haringsma aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen <a href='http://www.e-boek.org/store/vergroot-zelfvertrouwen-p-195877.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen <a href='http://www.e-boek.org/store/vergroot-zelfvertrouwen-p-195877.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/vergroot-je-zelfvertrouwen/id515952488?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar partner. Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten. Zelf heeft hij, als stotteraar, vertrouwen moeten leren opbouwen om te spreken in het openbaar. Een hoog zelfvertrouwen, zo zegt Haringsma, bestaat uit een combinatie van vaardigheid (prestatie) en een juist gevoel van waardigheid (talenten). Een evenwicht tussen vaardigheid en waardigheid zorgt voor een stabiel zelfvertrouwen.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.