Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Raad aan jongeren

Couverture du livre « Raad aan jongeren » de Archibald Alexander aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

In dit boekje zijn twee teksten van Archibald Alexander opgenomen die gericht zijn aan jongeren: Een preek over de geschiedenis van de rijke jongeling en een verhandeling met de titel 'Raad van ouderen aan jongeren'. Alexander werkt hierin praktische adviezen uit, zoals: ga goed om met je... Voir plus

In dit boekje zijn twee teksten van Archibald Alexander opgenomen die gericht zijn aan jongeren: Een preek over de geschiedenis van de rijke jongeling en een verhandeling met de titel 'Raad van ouderen aan jongeren'. Alexander werkt hierin praktische adviezen uit, zoals: ga goed om met je tijd en met je geld, leef niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen, zoek goddelijke hulp en leiding door middel van het gebed. God strekt Zijn armen vol genade uit om je Borg te worden. De engelen wachten om zich te verheugen over je bekering en je dag en nacht te bewaken.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.