Pazar ara?t?rmas? yürütmek : ?yi bir i?in anahtar? planlamada yatar

Couverture du livre « Pazar ara?t?rmas? yürütmek : ?yi bir i?in anahtar? planlamada yatar » de Duvivier Julien aux éditions 50minutes.com
  • Nombre de pages : 40
  • Collection : (-)
  • Genre : Entreprise
  • Thème : Entreprise
  • Prix littéraire(s) : (-)

Bu pratik ve ozlü kitapla sadece 50 dakikada etkili bir pazar ara?t?rmas?n?n nas?l yap?laca??n? o?renin. Pazar ara?t?rmas? yeni bir i? kurman?n onemsiz, zaman al?c? bir parças? gibi gorünebilir, ancak hedef pazar?n?z? ve kapsama alan?n?z? belirlemek istiyorsan?z kesinlikle gereklidir. Pazar ara?t?rmas?n?n ne kadar faydal? olabilece?ini anlamak, pazar? analiz etmenize ve kendi i?inizi kurmak istiyorsan?z hayati onem ta??yan bir i? plan? olu?turman?za yard?mc? olacakt?r. Bu kitapta, pazar ara?t?rmas?n?n fiyat belirlemenize, mü?teri segmentasyonu yapman?za ve mü?teri profillerini belirlemenize nas?l yard?mc? olabilece?ini o?reneceksiniz. Ayr?ca, yeni kurdu?unuz i?inizin k?sa sürede kârl? hale gelmesi için masa ba?? ve saha ara?t?rmas? yapmaya yonelik faydal? ipuçlar? da içeriyor!