Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Oberhausen

Couverture du livre « Oberhausen » de Maarten Moll aux éditions Singel Uitgeverijen
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Hermann Müller wil dat zijn biografie wordt geschreven. Zijn zoon, Martin, die zich tot nu toe nooit zo interesseerde voor zijn vaders leven, moet dat doen. Maar zijn vader wil hem, zo blijkt al snel, eigenlijk niets vertellen. Tijdens een korte gezamenlijke vakantie in Helsinki wordt Hermann... Voir plus

Hermann Müller wil dat zijn biografie wordt geschreven. Zijn zoon, Martin, die zich tot nu toe nooit zo interesseerde voor zijn vaders leven, moet dat doen. Maar zijn vader wil hem, zo blijkt al snel, eigenlijk niets vertellen. Tijdens een korte gezamenlijke vakantie in Helsinki wordt Hermann aangereden; hij raakt in coma. Martin voelt zich gedwongen met de weinige feiten die hij over het leven van zijn vader kent diens levensverhaal samen te stellen. Verstrikt in dit gedachte-experiment stuit hij op een verrassing: opeens ziet Martin zijn vader in een heel ander licht. Zal Martin met deze kennis verder kunnen leven? En doet hij zijn vader wel recht met het door hem bedachte verhaal?

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.