Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Min vijftien

Couverture du livre « Min vijftien » de Fred Van Den Bergh aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

De bloedstollende finale van de miljardairtrilogie <a href='http://www.e-boek.org/store/min-vijftien-p-197002.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

De bloedstollende finale van de miljardairtrilogie <a href='http://www.e-boek.org/store/min-vijftien-p-197002.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/min-vijftien/id529792061?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> De terminaal zieke miljardair Van Sant wil een laatste goede daad voor de mensheid stellen. Thornhill, een ontslagen CIA-directeur, krijgt miljoenen dollars ter beschikking om een aantal brutale machthebbers en misdadigers om te brengen. Maar Thornhill overspeelt zijn hand wanneer hij de reeks moorden uitbreidt met enkele persoonlijke afrekeningen... Laure, de bloedmooie dochter van Van Sant, valt voor de ruwe charmes van Thornhill en reist hem achterna. Ondertussen ontdekt een Vlaamse journalist een patroon in de ogenschijnlijk toevallige reeks moorden.

Donner votre avis