Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Johnny Cash danst nooit

Couverture du livre « Johnny Cash danst nooit » de Luckie S. Delacroix aux éditions De Nieuwe Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Johnny Cash danst nooit, neemt de lezer mee in de wereld van de schizofrene maar charismatische rockzanger Eli Marckx. Na een verschil van inzicht wordt hij uit de band Aurora gezet en als Bella, zijn vriendin, er achter komt dat ze bedrogen wordt, schopt ze hem op straat. Psychotisch,... Voir plus

Johnny Cash danst nooit, neemt de lezer mee in de wereld van de schizofrene maar charismatische rockzanger Eli Marckx. Na een verschil van inzicht wordt hij uit de band Aurora gezet en als Bella, zijn vriendin, er achter komt dat ze bedrogen wordt, schopt ze hem op straat. Psychotisch, depressief en met een hernia probeert hij zijn lotbestemming te vervullen maar de eenzaamheid knaagt en de artistieke onzekerheden worden uitvergroot door een drugsdieet waar Jim Morrison en Kurt Cobain jaloers op zouden zijn. Eli is verdwaald en zoekt houvast in de wereld van seks, drugs en rock 'n roll tot hij een vrouw vindt die zijn bestaan op zijn kop zet. Zij geeft hem een nieuw elan en de kracht, de energie en de moed om te werken aan een epische wederopstanding, de meest meeslepende wederopstanding in ruim tweeduizend jaar waar zelfs de dood van gaat stotteren..

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.