Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Het compostcirculatieplan

Couverture du livre « Het compostcirculatieplan » de Valens Anton aux éditions Atlas Contact, Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Jens de Jong, de 'literaire butler' van schrijver Peter Vervest, is dood. Terwijl Peter twee kuub aarde in Jens' volkstuin verplaatst, 568 bollen plant, beschoeiingen aanlegt en de eeuwige strijd met de woelrat strijdt, herinnert hij zich hoe Jens schrapte en snoeide in de tekst van Peter, 'een... Voir plus

Jens de Jong, de 'literaire butler' van schrijver Peter Vervest, is dood. Terwijl Peter twee kuub aarde in Jens' volkstuin verplaatst, 568 bollen plant, beschoeiingen aanlegt en de eeuwige strijd met de woelrat strijdt, herinnert hij zich hoe Jens schrapte en snoeide in de tekst van Peter, 'een mentale scheerpartij zonder scheerzeep'. In acht seizoenen vergroeiden zij met elkaar - tot een ongeneeslijke ziekte Peters ideale lezer velde. Het compostcirculatieplan is de geboorte van een tuinder, het logboek van een volkstuin en een roman over verlies, dood en leven.

Donner votre avis