Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Helderheid in chaos

Couverture du livre « Helderheid in chaos » de Russell Razzaque aux éditions Gottmer Uitgevers Groep B.v.
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Psychiater Russell Razzaque kwam na onderzoek tot de conclusie dat psychische nood tegelijkertijd een deur naar spirituele groei kan zijn. Het viel hem op dat veel van zijn patiënten in tijden van crisis een zeer heldere kijk hadden op de dingen om hen heen. Zij beleefden alles intenser en... Voir plus

Psychiater Russell Razzaque kwam na onderzoek tot de conclusie dat psychische nood tegelijkertijd een deur naar spirituele groei kan zijn. Het viel hem op dat veel van zijn patiënten in tijden van crisis een zeer heldere kijk hadden op de dingen om hen heen. Zij beleefden alles intenser en voelden beter dan anderen hoe de wereld in elkaar stak. Razzaque beschrijft in dit boek zowel zijn eigen praktijkervaringen op dit gebied als de oude tradities en hedendaagse wetenschappelijke onderzoeken die zijn theorie ondersteunen. Ook laat hij zien dat iedereen baat zou kunnen hebben bij deze kennis, omdat grote en kleine crises kunnen leiden tot verlichting. Russell Razzaque is psychiater. Hij werkt in een kliniek voor acute psychiatrie in Oost-Londen en schrijft columns voor Psychology Today, The Independent, The Guardian en USA Today.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.