Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Geboorte van een gezin

Couverture du livre « Geboorte van een gezin » de Daphne Deckers aux éditions Overamstel Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Na het succesvolle zwangerschapsboek De geboorte van een moeder is Daphne Dekkers nu terug met het vervolg: De geboorte van een gezin. Dit nieuwe boek is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen Emma en Alec. Deckers bespreekt aan de hand van de... Voir plus

Na het succesvolle zwangerschapsboek De geboorte van een moeder is Daphne Dekkers nu terug met het vervolg: De geboorte van een gezin. Dit nieuwe boek is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen Emma en Alec. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter. Daarnaast doet zij verslag van haar eigen, even geestige als emotionele zoektocht vol twijfels en startproblemen, waarin veel jonge moeders zich zullen herkennen.

Donner votre avis