Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Eerst gehuwd, nu collega-ouders

Couverture du livre « Eerst gehuwd, nu collega-ouders » de Jocelyn Weimar aux éditions Boom Uitgevers Amsterdam
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Neem je naar de eindmusical van je dochter je nieuwe partner mee? 'Mogen' de kinderen papas nieuwe vriendin wel aardig vinden? Zijn vaders zo anders dan moeders? En wat als je nieuwe partner een baan vindt aan de andere kant van het land? Gezamenlijk ouderschap na een scheiding is vaak een... Voir plus

Neem je naar de eindmusical van je dochter je nieuwe partner mee? 'Mogen' de kinderen papas nieuwe vriendin wel aardig vinden? Zijn vaders zo anders dan moeders? En wat als je nieuwe partner een baan vindt aan de andere kant van het land? Gezamenlijk ouderschap na een scheiding is vaak een kweekvijver voor problemen. Hoe voorkom je dat je na een scheiding met elkaar in een concurrentiestrijd verwikkeld raakt, en hoe zet je deze om in samenwerking? De auteur bespreekt in dit boek de verschillen tussen vaders en moeders. Zij gaat steeds uit van drie vragen: wat voor ouder wil je zijn, gun jij je kinderen een vader én een moeder, en hoe vul je je collega-ouderschap in? De verhalen en tips maken duidelijk waar knelpunten zitten en oplossingen kunnen worden gevonden, zodat je samen collega-ouders kunt worden. Jocelyn Weimar is ervaringsdeskundige, (rechtbank)mediator, MfN-registermediator, coach en trainer. Zij heeft vele gesprekken gevoerd met collega-ouders, maar ook met familie-advocaten, mediators, psychologen, coaches en therapeuten, en leden van de Raad voor de Kinderbescherming. Daarnaast heeft zij haar eigen ervaring met het begeleiden van ouders.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.