Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Een klein beetje geweldig

Couverture du livre « Een klein beetje geweldig » de Dawn French aux éditions Bruna Uitgevers B.v., A.w.
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Een klein beetje geweldig is het verhaal van een modern gezin, waarin iedereen in zijn eigen luchtbel leeft en op een crisis afstevent. Iedereen heeft een hekel aan de perfecte familie. Dus je gaat zeker van de familie Battles houden. Mo wordt binnenkort vijftig en dat begint ze te merken... Voir plus

Een klein beetje geweldig is het verhaal van een modern gezin, waarin iedereen in zijn eigen luchtbel leeft en op een crisis afstevent. Iedereen heeft een hekel aan de perfecte familie. Dus je gaat zeker van de familie Battles houden. Mo wordt binnenkort vijftig en dat begint ze te merken aan de onwelkome en oncomfortabele waarheden die steeds duidelijker worden: - Ze begrijpt niets van haar pubers, wat lichtelijk gênant is als je zelf psychologe bent. - Ze begint grijs te worden, ook aan de binnenkant. - Haar gezicht is in verval en schrikt kinderen af. Dochterlief Dora wordt binnenkort achttien... En wordt lichtelijk agressief van iedereen die haar ergert, vooral van haar onuitstaanbare, vroegrijpe, intelligente, jongere broer Peter, die een chronische obsessie voor Oscar Wilde heeft. En dan is er pap nog... die, nou ja, gewoon een vader is. O ja en de hond, Poo genaamd. Dawn French (1957) volgde de opleiding tot dramadocent totdat ze zich bij het team van de Comic Strip voegde, waarmee ze meer dan twintig films maakte. Ze heeft televisieseries geproduceerd, zoals het populaire Absolutely Fabulous dat ook in Nederland werd uitgezonden, en samen met Jennifer Saunders vormde ze op televisie en op toneel het comedyduo French & Saunders. Ze speelt in verschillende televisieseries, maar staat ook nog steeds op het toneel. In 2008 verscheen haar autobiografie Dear Fatty.

Donner votre avis