Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Edushock

Couverture du livre « Edushock » de Dirk De Boe et Bernard Lernout et Pieter Sprangers aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Een praktische gids voor meer plezier en passie in levenslang leren <a href='http://www.e-boek.org/store/edushock-p-191291.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Een praktische gids voor meer plezier en passie in levenslang leren <a href='http://www.e-boek.org/store/edushock-p-191291.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/edushock/id468709898?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Edushock neemt je mee in een razend leeravontuur. Twintig tweets uit een denkbeeldige toekomst leggen choquerende trends bloot die de wereld de komende jaren drastisch zullen veranderen. Die trends worden geïllustreerd met een fictief toekomstverhaal. Edushock is een zapboek dat oproept tot meer creativiteit en innovatie in het onderwijs. Het is compleet met concrete tips voor leerkrachten, leerlingen en beleidsmakers.

Donner votre avis