Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Topposities

Couverture du livre « Topposities » de Hans Van Breukelen aux éditions Atlas Contact, Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

'Een groep mensen die in een bedrijf samenwerkt, is iets volstrekt anders dan een team,' aldus managementexpert Patrick Lencioni. Vanuit die waarheid vertrekken Hans van Breukelen en zijn coauteurs. Een team vormen dat gebruikmaakt van ieders persoonlijke talenten, die talenten optimaal inzetten... Voir plus

'Een groep mensen die in een bedrijf samenwerkt, is iets volstrekt anders dan een team,' aldus managementexpert Patrick Lencioni. Vanuit die waarheid vertrekken Hans van Breukelen en zijn coauteurs. Een team vormen dat gebruikmaakt van ieders persoonlijke talenten, die talenten optimaal inzetten en laten groeien: dat is het doel. Dit boek maakt dat mogelijk via de metafoor van het voetbalteam. Wie is bij jou de doelman, de verdediger? Hoe kun je de spits optimaal (laten) ondersteunen? Een goed team bouwen begint met de individuele benadering van elke speler. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en vele jaren ervaring is dit een uniek boek dat talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling in zich verenigt. Met een voorwoord van Ali B.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.