Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Rotbeesten

Couverture du livre « Rotbeesten » de Roald Dahl aux éditions Vbk Media
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Speciale jubileumeditie van Rotbeesten van meesterverteller Roald Dahl. De fantastische verzen zijn prachtig geïllustreerd door Sir Quentin Blake. Doe de deur op slot! Pak een geweer! Vooruit! Schiet op! Ik hoor het weer! Te laat! Nu zijn we er geweest! O, wat een griezelig, vies, groen... Voir plus

Speciale jubileumeditie van Rotbeesten van meesterverteller Roald Dahl. De fantastische verzen zijn prachtig geïllustreerd door Sir Quentin Blake. Doe de deur op slot! Pak een geweer! Vooruit! Schiet op! Ik hoor het weer! Te laat! Nu zijn we er geweest! O, wat een griezelig, vies, groen beest! Zijn tanden blikkeren, zijn ogen ook. 't Is die levensgevaarlijke KROKELEDOOK! Op onnavolgbare wijze laat Roald Dahl op rijm allerlei dieren de revue passeren: het varken, de leeuw, de schorpioen, de egel, de koe... En ze laten zich allemaal van hun slechtste kant zien, zodat we ze met recht 'rotbeesten' kunnen noemen.

Donner votre avis