Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Prison Break Omnibus - Seizoen 2

Couverture du livre « Prison Break Omnibus - Seizoen 2 » de Paul Scheuring aux éditions Overamstel Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

In het eerste seizoen van Prison Break pleegt Michael een bankoverval om in dezelfde gevangenis als zijn broer terecht te komen. Met een plattegrond van de gevangenis op zijn lijf getatoeëerd wil hij zijn ter dood veroordeelde broer bevrijden. De mannen ontsnappen succesvol en worden de Fox... Voir plus

In het eerste seizoen van Prison Break pleegt Michael een bankoverval om in dezelfde gevangenis als zijn broer terecht te komen. Met een plattegrond van de gevangenis op zijn lijf getatoeëerd wil hij zijn ter dood veroordeelde broer bevrijden. De mannen ontsnappen succesvol en worden de Fox River 8 genoemd; de acht mannen die uit de Fox River State gevangenis zijn ontsnapt. De politie en de FBI zetten de achtervolging in en laten niets aan het toeval over om de veroordeelden te vangen. De ontsnapte mannen hebben ieder hun eigen doelen, maar de wetenschap dat er in Kansas miljoenen dollars op een vinder liggen te wachten verenigd hen. Prison Break vergt het uiterste van de lezer: in een nauwgezet kat en muisspel volg je de poging van de Fox River 8 om uit de klauwen van de FBI te blijven.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.