Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Innoveren met materialen

Couverture du livre « Innoveren met materialen » de Openraam aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Duurzaam ondernemen met doordacht materiaalbeheer <a href='http://www.e-boek.org/store/innoveren-met-materialen-p-205553.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Duurzaam ondernemen met doordacht materiaalbeheer <a href='http://www.e-boek.org/store/innoveren-met-materialen-p-205553.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='https://itunes.apple.com/be/book/innoveren-met-materialen/id633518011?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Haal het meeste uit uw bedrijf door effectief om te gaan met materialen Bedrijven worden de laatste jaren geconfronteerd met stijgende materiaal- en energiekosten. Een doordachte inzet van materialen is levensnoodzakelijk. Dit boek reikt u inspirerende voorbeelden en concrete pistes aan om meteen aan de slag te gaan. Bovendien laten we u kennismaken met de 3P-scan, een instrument waarmee u zelf uw bedrijf kunt doorlichten om vervolgens concrete stappen te zetten naar duurzame materiaalinnovatie in de praktijk.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.