Dotikanja

Couverture du livre « Dotikanja » de Vinko Moderndorfer aux éditions Publishing House Goga
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)

V tokratni pesniski zbirki je dotik izhodisce vsega, to pa ustvari eroticno napetost in skrajno intenzivirano obcutenje domala povsod ... ***Nagrada casa nesmrtnosti/velenjica za desetletni pesniski opus***V tokratni zbirki Möderndorfer preprosto in cisto sledi misli o dotiku, po tirih, po katerih bi po logiki misel tudi sla: dotik najprej mislimo kot telesno, kot nekaj, kar obcutimo s kozo, kmalu pa ozavestimo, da se nas dotikajo stvari, ki jih ne cutimo na kozi in niti ne zgolj s telesom, njihova intenzivnost pa je nemara se vecja.Stanka Hrastelj