Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

De Fantoomgod

Couverture du livre « De Fantoomgod » de Luc Vancampenhout aux éditions Terra - Lannoo, Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

?Neurochirurg Lars De Ruyter heeft een heftige aanvaring met godsdienstfanaat Roel Vanhecke, de spirituele leider van een groep mensen die een bijna-doodervaring hebben beleefd. Zij vereren een vreemde jonge vrouw, Stella, als een heilige.Volgens Lars is zij gewoon een epileptica, maar ze oefent... Voir plus

?Neurochirurg Lars De Ruyter heeft een heftige aanvaring met godsdienstfanaat Roel Vanhecke, de spirituele leider van een groep mensen die een bijna-doodervaring hebben beleefd. Zij vereren een vreemde jonge vrouw, Stella, als een heilige.Volgens Lars is zij gewoon een epileptica, maar ze oefent wel een bedwelmende invloed op hem uit. De chirurg zet zelfs zijn huwelijk en zijn carrière op het spel. De ontreddering voert hem naar een ultieme confrontatie met zijn vijanden, maar vooral ook met zichzelf.Met DE FANTOOMGOD schreef Luc Vancampenhout de eerste Vlaamse roman over het conflict tussen hersenwetenschap en godsdienst. Met zijn scherpe, snelle stijl houdt hij de lezer in z'n greep tot aan het pakkende slot.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.