Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Guia de vies verdes i camins naturals

Couverture du livre « Guia de vies verdes i camins naturals » de Sergi Ramis aux éditions Sua
  • Date de parution :
  • Editeur : Sua
  • EAN : 9788482169118
  • Série : (-)
  • Support : Papier
Résumé:

"Edició actualitzada i revisada d'un clàssic, la guia de Vies Verdes de Catalunya. que presenta 43 rutes aptes per a tots els públics i 1 d'addicional per als ciclistes apassionats que volen fer una volteta de més de 300 quilòmetres d'antigues vies de tren reconvertides en caminets plans i ben... Voir plus

"Edició actualitzada i revisada d'un clàssic, la guia de Vies Verdes de Catalunya. que presenta 43 rutes aptes per a tots els públics i 1 d'addicional per als ciclistes apassionats que volen fer una volteta de més de 300 quilòmetres d'antigues vies de tren reconvertides en caminets plans i ben equipats. Aquest llibre passeja per la part septentrional del país, pel Principat, la Catalunya-Nord i la Franja de Ponent buscant Vies Verdes i Camins Naturals per a que el nostre bonyegut territori no sigui un impediment a l'hora de gaudir del paisatge, l'arquitectura, les tradicions i la gastronomia locals."

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.